Присмотра наставља да обавештава јавност о војвођанским сепаратистима унутар организације “Независно друштво новинара Војводине”. Ко је Душко Медић? Која је његова улога у овој сепаратистичкој организацији?

Душко Медић се у војвођанској сепаратистичкој организацији ”Независно друштво новинара Војводине” налази се на позицији генералног секретара ове организације. Прошле године када на њено чело долази хрват Норберт Шинковић на место председника НДНВ, тада он постаје члан управно одбора НДНВ са другим истакнутим војвођанским сепаратистима. “Независном друштву новинара Војводине” придружио се 1999. године.

Душко Медић је особа сумњивог сексуалног опредељења. Поред редовног учествовања на геј парадама, Душко воли да се облачи у слободно време као жена. Чест је гост новосадске “Црне Куће”. У питању је локал у коме се окупљају како војвођански сепаратисти тако и разне девијантне особе. Назив ” Црна Кућа” је добио по боји фасаде у коју је офарбан. Карактерише га морбидна црна фасада, која скрива девијантност које се дешавају унутра. Душко Медић је у редакцији сепаратистичког портала ”Аутономија” који је под контролом НДНВ. Учествовао је у Новом Саду заједно са женама у црном у постављању 2016. године изложбе о Вуковару и наводним злочинима Срба у њему. Поред те изложбе учествовао је и у организовању приказивања филма “Албанке су наше сестре” по Србији. У овом филму Срби су приказани као злочинци и силоватељи.

Душко Медић је учествовао на протестима у Новом Саду 2017. године. Учествовао је такође и на протестима “Подржи Ртв” и протестима “Не давимо Београд”.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар