Чланови Градског одбора Београд Српске напредне странке Ивана Томић Илић и Реља Огњеновић, подсетили су грађане Вождовца на, како наводе, Ђиласов пропали пројекат Пазл град и питали Бошка Обрадовића „да ли га је срамота што летује од тајкунског новца Ђиласа и Јеремића“.

SNS

  • Чланови Градског одбора Београд Српске напредне странке Ивана Томић Илић и Реља Огњеновић, подсетили су грађане Вождовца на, како наводе, Ђиласов пропали пројекат Пазл град

  • Питали Бошка Обрадовића „да ли га је срамота што летује од тајкунског новца Ђиласа и Јеремића“

  • Томић Илић је нагласила да је и тако затворен објекат месечно коштао Вождовчане преко 200 хиљада динара

Томић Илић је рекла да је „то ругло од објекта поставио Драган Ђилас са својим локалним функционерима 2009. године, без дозволе и то на узурпираном земљишту“.

„Вождовачке труднице и пензионере то ругло коштало је 36 милиона динара. Тај објекат је служио само за њихову личну промоцију у кампањи и за сликање, након тога постао је стециште наркомана и затворен је јер је био небезбедан за децу”, рекла је Томић Илић.

Томић Илић је нагласила да је и тако затворен објекат месечно коштао Вождовчане преко 200 хиљада динара, колико је плаћана струја и обезбеђење објекта.

Одговорна власт предвођена Српском напредном странком је на месту некадашњег нефункционалног и небезбедног Пазл града направила 72 паркинг места, која су неопходна Вождовчанима у шта је уложено 16 милиона динара.

Реља Огњеновић је подсетио да је дозволу за изградњу тог објекта потписао човек који се бавио односима са медијима, иначе по занимању стоматолог, јер како је Огњеновић рекао „нико други није хтео да се уплиће у Ђиласове махинације“.

„Није им пало на памет да је грађанима Бањице потребнији Дом здравља или вртић од Пазл града”, сматра Огњеновић.

Огњеновић је нагласио да је политика Српске напредне странке да се улаже у инфраструктуру и путеве, те је само на Вождовцу у протеклих шест година асфалтирано преко 90 километара путева.

„Наш задатак је да се пројекти попут Ђиласовог Пазл града никада више не понове. Новац који су узели само на овом пројекту вероватно је завршио на скупим летовањима и њиховим банковним рачунима. И зато користим прилику да питам Бошка Обрадовића, Ђиласовог потрчка, да ли летује у скупим летовалиштима од новца који је узет на овом пројекту, или од новца који су Ђилас и Јеремић отели од грађана Србије на другим махинацијама”, закључио је Огњеновић.

Оставите Коментар