Српска десница подржала је данас предлог актуелне градске власти да се уместо старог, трошног и непрофитног СПЕНС-а изгради нови спортски центар који ће пре свега бити функционалнији али и доносити профит буџету града Новог Сада.

Михаило Јањић, члан Председништва Српске деснице осврнуо се и на критике овог предлога које стижу од стране опозиције рекавши да су апсурдне и на штету Новосађана.

„Недопустиво је да они који су СПЕНС довели до амбиса и лошег пословања сада тобож постају његови заштитници. Брзо су заборавили да је баш за време њихове владавине СПЕНС-у искљчивана струја, вода и грејање. У то време пропуштена је историјска шанса јер су имали могућност да реше енергетску ефикасност објекта, али су пак искористили прилику да запосле родбину и активисте. Омчу су затегли одбијањем да наплате милионске дугове за локале у закупу блиски им. Данас инквизитори СПЕНС-а зарад маркетинга и по којег политичког поена постају душебрижници и велики заштитници…“ – истакао је Јањић.

Он је закључио да Српска десница подржава сваку иницијативу која ће иће на корист града Новог Сада, а управо је изградња новог спортског центра препозната као добра иницијатива која ће дугорочно доносити корист Новосађанима.

ИЗВОР: Nacionalist.rs

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here