Мирослав Паровић, председник председништва Народног слободарског покрета, објавио је видео снимак на коме се види како један мушкарац у последњем тренутку успева да умакне двојици нападача, који су му организовали сачекушу, крајем октобра у Новом Саду.

Полиција је о овом инциденту одмах обавештена, а човек који је избегао ликвидацију је Слободан Боба Вујаковић, осуђени дилер дроге.

На снимку се види како мушкарац улеће у први аутомобил који је наишао и бежи. Паровић је изјавио да се поменути инцидент догодио на углу Суботичке улице и Футошког пута, преко пута „Југоалата“ у Новом Саду, а како пише на саобраћајном знаку, у „зони школе“.

Видео можете погледати кликом овде.

Полиција је дошла до информације да су двојица покушала да убију Слободана Бобу Вујаковића, осуђеног дилера. Наиме, он је осуђен на пет година и осам месеци затвора 2001. године, заједно са Далибором Нишавићем Чодом који је добио шест, због диловања дроге. Поред тога, Вујаковић је осуђен и због ометања службеног лица у обављању послова безбедности и недозвољеног ношења оружја, како су тада пренели медији.

Кривично веће тада је утврдило да су њих двојица у периоду од краја 1999. до прве половине 2001. године, организовали продају хероина на територији Новог Сада. Приликом изрицања пресуде осуђени су бурно негодовали, упућујући низ псовки на рачун судија.

Међутим, оно што отежава истрагу јесте то што је Вујаковић одбио да сарађује са истражитељима. Да је заиста на мети показује и информација да су га недељу дана пре тога, за сада непознати починиоци претукли, али он није желео да открије ко стоји иза тог инцидента.

Оставите Коментар