Валентина Рековић из Покрета „1 од 5 милиона“ поткрепила је све сумње да лидер Савеза за Србију Драган Ђилас стоји иза овог покрета!

Наиме, она је гостујући у јутарњем програму на ТВ Прва показивала документа, а у једном тренутку се видело да носи фасциклу са логом Странке слободе и правде, коју предводи управо Ђилас.

Овај детаљ није промакао ни корисницима друштвених мрежа, који су одмах закључили да је ово доказ и да више нема сумње да иза студентског протеста стоји Ђилас.

Фото: TV Prva printscreen
Фото: TV Prva printscreen

Покушали смо да чујемо коментар Рековићеве, али она је изричито одбила разговор наводећи да је одлука покрета да не даје изјаве за Курир.

Подсетимо, овај покрет је пре неколико дана саопштио да излази на изборе. Из опозиције су одмах поједини истицали да овако Ђилас, преко студената излази на изборе иако наводно заговара бојкот. Могло се чути и да је та група студената већ неформално учлањена у Странку слободе и правде Драгана Ђиласа. Иначе, Рековићева је говорила и о бојкоту рада парламента, а посебно је осула паљбу по лидеру Двери Бошку Обрадовићу.

  • Обрадовић већ 11 месеци бојкотује рад Скупштине и не долази на посао, али је за то време уредно подизао посланичку плату. Какав црни бојкот парламента, кад је Бошко узео 12.000 евра током протеста – рекла је Рековићева.

Leave a Reply