Oмладина Српске деснице апелује на МУП да вандалски чин хрватских хулигана који су демолирали бензинску пумпу у Србији не сме проћи некажњено, захтевамо од МУП-а да се починиоци идентификују и изруче Србији.

– Ово је напад на суверенитет Србије, два дана пред етничко чишћење Срба и један од највећих геноцида на овим просторима, после Јасеновца који су исто они починили, од којих се Срби са простора РСК и дан данас нису опоравили. Језиви знаци који су исписани у Врчину на пумпи у којој су отели више од пола милиона динара, је званичан доказ да нацизам никад није нестао, и да је усташтво највећи показатитељ тога – поручују из омладине Српске деснице.

Они су упутили питање МУП-у Србије како је могуће да колона од 30 аутомобила и комбија са хрватским навијачима не буде под пратњом надлежних органа Р.Србије.

– Од пумпе у Врчину су имали више него довољно времена до Бугарске где су се упутили хрватски вандали на фудбалску утакмицу Хајдука, да реагују и похапсе починиоце. Шта су још требали да ураде да би полиција реаговала, можда да убију некога? Где су чувари реда? – питају из омладине Српске деснице.

Из овог покрета истичу да је ово слика и прилика “хрватског народа“ јер како је рекао познати српски писац и песник :

„Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде“ Јован Дучић.

Извор: pravda.rs