На завршном скупу Саше Јанковића у Београду који је окупио читав спектар либерала, кругодвојкаша, геј активиста, сепаратиста јавности је упућен низ порука. Осим оних које свакодневно чујемо о мањку слободе говорa, људским правима и осталим наклапањима, глумци Сергеј Трифуновић и Никола Ђуричко отворено су претили да ће режим бити срушен на исти начин попут Милошевићевог.

У преводу јавности је послата порука да нас све чека крвава револуција, а то је и објаснио Сереј Трифуновић који је напоменуо да мора да се заврши посао који је започет 2000. године, а на шта се надовезао Ђуричко и поручио окупљенима „једном смо их победили победићемо их опет“…
Са друге стране из редова Двери и Доста је било, односно од Бошка Обрадовића и Саше Радуловића долази порука „да ће избори бити покрадени“ и да они то неће дозволити. Међутим, оно што је чудно, рејтинг Двери и Доста је било, креће се између два и три одсто и уместо да воде кампању како би га повећали, током последњих месец дана, ова два кандидата искључиво говоре о крађи избора.

Ту је наравно и Вук Јеремић , чији рејтинг не прелази десет одсто, и који је такође у више наврата претио да неће дозволити крађу избора. Оно што је евидентно, то је да ће опозиција покушати да за свој изборни крах оправда крађом избора. И јавност се за то спрема протеклих месец дана.

Најпре ће на дан избора кренути затрпавање изборне комисије приговорима, а затим по проглашењу победе Александра Вучића, у јавност ће изаћи са саопштењима да су избори покрадени.

Наравно да ово део опозиције не ради сам од себе, већ је ово добро уиграни систем из приручника ЦИА за стварање обојених револуција и укидања грађанске воље на слободним изборима.
Циљ читаве акције која ће бити спроведена око крађе избора је увођење Србије у стање пред 5. октобар 2000. како би се извршила насилна смена власти.

Овакав сценарио какав планира опозиција не зависи само од ЦИА и осталих ментора који их финансирају, већ зависи и од народа који је препознао већ свима нама добро познати сценарио за извођење револуција, али пре свега зависи и од Руске Федерације и председника Путина, који неће дозволити нову крваву револуцију у Србији.

Колико год се неслагали са Вучићем и његовим принципом владавине, оно што је очигледно то је да иза њега стоји огромно бирчако тело и народна воља не може се мењати насиљем и револуцијама.

Српски народ је скупо платио последњу револуцију 2000. године, која је извршена по сценарију ЦИА и која је довела до слома српске државе. Опозицији би много боље било да почну озбиљно да се баве политиком и Вучићу се супротставе програмом и идејама, уместо што призивају нову револуцију и крвопролиће на улицама Београда и Србије.

Ана Петровић

Извор: arandjelovacinfo.rs