Власник Атлас групе Душко Kнежевић написао је на свом Инстаграму да се за викенд спремају нови снимци који ће бити објављени, а да ће сви који учествују у склапању брака између мафије и државе, проћи као Ненад Вујошевић, секретар Врховног државног тужилаштва.

Он је послао поруку члановима Тужилачког савета да „добро размисле пре него подигну руке за Ивицу Станковића у понедељак, и да мисле на своје породице и последице које могу имати када мафија преузме потпуну контролу“.

  • Ивица је корумпиран човек, а прича о чојству. И преко Зорана Ђуришића, његовог школског друга је интервенисао код мене, молио ме да га скинем са фотографија о хоботници које сам својевремено објавио. Урадио сам то јер сам мислио да има мало поштења. Међутим, преварио сам се, корумпирани човек не може имати поштења. Моја освета ће бити брутална, а Ивица је покојни шеф ВДТ-а, казао је Kнежевић у обраћању на Инстаграму, наводећи да су истражитељи казали Вујошевићу да се врати у Црну Гору и да ће га пустити после пар дана из притвора, што се није десило.

  • Нено је изгледа почео да обавља инсајдерску улогу и његов адвокат Боривоје Боровић је најавио саслушање Миливоја Kатнића и Ивице Станковића, наводи Kнежевић, додајући да ће се и у наредном периоду бавити тужилаштво – „а онда прелазим на ДПС и Мила Ђукановића“.

  • Шта је Kатнић радио са будванском групом, биће интересантно за гледање и слушање. Спремите се за паклену јесен, следе многи снимци и докази, поручује одбегли бизнисмен који је уточиште нашао у Лондону.

Оставите Коментар