Полако се одмотава клупко око напада на ветерполисте Црвене звезде. Сумња се да је Горан Локица, сестрић бившег шампиона Вимблдона, Горана Иванишевића био организатор напада.

Многи верују да је Локица, син фудбалског тренера Вјекослава Локице, управо момак који ради у једном од кафића на Риви. Он је наводно позвао остале нападаче када је препознао да су у кафићу ватерполисти београдског клуба.

Реч је о личности која је и раније била позната полицији пошто је још пре 12 година претио својој мајци, Срђани Иванишевић да ће је убити ако му не да новац да врати дугове.

Верује се да је Горан Локица био међу три приведена лица и да је после вишечасовног саслушања пуштен кући, док је судија за једног притвореника одредио једномесечни притвор.

Иначе, Локица је одавно у сукобу са својом породицом, он више од десет година не разговара са својим братом Иваном, који је у појединим медијима грешком доведен у везу са инцидентом.

Да подсетимо, овај инцидент се догодио у суботу око 13:40 на главном градском шеталишту. Четворици играча Црвене звезде пришла је група од пет хулигана затраживши од њих да скину клупске мајице. Потом су их напали, тројица ватерполиста је побегло, а Александро Краљ се спасао тако што је скочио у море.

Црвена звезда се због свега вратила у Београд пошто је отказала меч са Морнаром из страха за безбедност својих играча и чланова стручног тима.