Иако су не само црногорска јавност, него и врх владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) претходних дана озбиљно узбуркани вешћу да је дугогодишњи црногорски диктатор Мило Ђукановић заражен коронавирусом, те да је његова клиничка слика веома озбиљна, од добро обавештених кругова у црногорском здравству сазнали смо да је у питању само један део укупне Ђукановићеве анамнезе. Наиме, поменути кругови, који су због деликатности података и оправданог страха за сопствену безбедност инсистирали на анонимности, пренели су нам да је код Ђукановића недавно установљено присуство бактерије уреаплазме, али и, што је далеко шокантније – гонореје! Да ствари буду још ужасније, Ђукановић је гонорејом, у народу познатом и као трипер, заразио и своју супругу Лидију!

Иначе, податак да је код Ђукановића установљено присуство полно преносиве болести представља пар екселанс потврду онога о чему се широм Црне Горе поодавно прича – да Ђукановић, у жељи да изгради имиџ великог балканског Дон Жуана, није превише избирљив и опрезан у одабиру својих “мета”, те да су се на његовој листи “рецки” нашле многобројне жене и више него сумњивог морала. Очигледно је да су сада ове љубавне вратоломије дошле на наплату, те да је Ђукановић довео у опасност и здравље своје супруге. Због тога је у овим тешким данима, када епидемија коронавируса хара читавим регионом, црногорски здравствени систем у стању узбуне, али не да би ублажио последице епидемије, него да би што пре излечио брачни пар Ђукановић, и спречио да пукне брука која би могла да има несагледиве последице по црногорски режим.

Међутим, захваљујући часним појединцима из црногорског здравства, којима је дозлогрдило бахато и развратно понашање сладострасног црногорског диктатора, за очекивати је да ће податак да је Ђукановић “закачио” полну болест као бомба одјекнути у црногорској јавности, те да ће његов одјек озбиљно уздрмати амбиције Ђукановића и његове камариле да и након парламентарних избора, који би требало да буду одржани до краја године, наставе да јашу на грбачи црногорског народа.

Извор : Националист

Оставите Коментар