Министар финансија Синиша Мали изјавио је за ТВ Прва да ниједан грађанин који се пријави за 100 евра неће остати без тог новца и додао да ће у четвртак и петак исплатити онима који примају новчану социјалну помоћ, а да ће од 25. маја кренути сукцесивна исплата свима онима који су се пријавили.

Како каже, с обзиром да пријава траје до 5. јуна, очекује се да ће неколико дана после тога свима бити исплаћена та једнократна помоћ.

Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да је у петак држава исплатила по 100 евра за 950.000 пензионера који су имали рачун у Поштанској штедионици и додао да ће се исплата те једнократне помоћи државе наставити за најстарије у понедељак те да ће у среду бити исплаћено за свих 1,78 милиона пензионера.

„Ни на који начин грађани не треба да брину. Свакоме ово значи, а мени је драго због пензионера, добили су и једнократну помоћ од 4.000 динара, а сада и по 100 евра, што веома значи за њихов буџет, а прошли су тежак период због вируса корона“, казао је министар.

Оставите Коментар