Како Глас јавности ексклузивно сазнаје, црногорски режим је посредством својих веза у регионалним криминалним круговима, ангажовао лица из албанског криминалног миљеа са подручја Косова и Метохије, да изврши атентат на једног од лидера Демократског фронта и неуморног борца за српске интересе у Црној Гори Милана Кнежевића.

Наиме, према наводима извора Гласа јавности из врха црногорске власти, за извршење атентата је одређен нико други до Фљорим Ејупи, некадашњи припадник терористичке „ОВК“ који је својевремено оптужен од стране УНМИК-а да је извршио напад на аутобус „Ниш експреса“ у месту Ливадице у близини Подујева на КиМ.

Тада је убијено 12, а рањено 43 српских цивила, при чему је истовремено један од осумњичених за убиство Оливера Ивановића, бившег председника политичке партије „Слобода, демократија, правда“.

Организација атентата поверена је уском кругу лица веома блиских врху црногорске државе, како би се Милан Кнежевић елиминисао из политичке борбе, која данас у Црној Гори представља борбу за опстанак демократије и владавине права, а по свему судећи и борбу за живот.

Оставите Коментар