Према статистици коју је објавила канцеларија федералне криминалистичке полиције, Немци су под далеко већим ризиком да постану жртва напада миграната, него што су мигранти под ризиком да постану жртва напада Немаца.

Извештај за прошлу годину под називом Криминал у контексту имиграције, анализирао је убиства, напада, пљачке и сексуална напаствовања.

Истраживање је имало за циљ да покаже у колико кривичних дела су умешани тражиоци азила и избеглице, као и мигранти који чекају депортацију и они којима је Немачка већ дала боравиште.

Број Немаца које су у 2018. години убили мигранти износи чак 230 особа, што је дупло више него у 2017. години.

Када су у питању сексуална напаствовања од стране азиланата и избеглица бројка је скочила на 3.260 силованих Европљанки.

У тоталу половина кривичних дела почињена је од стране миграната са 46.336 оут оф 101.956, што је застрашујуће имајући у виду да мигранти не чине 50% популације у Немачкој. Ово је велики пораст у односу на 19% 2017. године.

Са друге страна број кривичних дела почињених од стране Немаца над азилантима и избеглицама износи 8.455, а у 2018. години само 18% напада који су резултирали озбиљнијим физичким повредама или убиством миграната починили су Немци што значи да су мигранти у 72% жртве припадника сопствене популације, док Немци у скоро 50% случајева бивају нападнути од стране миграната.

Према подацима полиције у Немачкој 300.000 миграната чека азил, а 697.000 миграната тренутно има статус избеглице.

Оставите Коментар