Црногорска тробојка развила се на седници државног парламента на Цетињу. Посланик Демократског фронта Јован Вучуровић чврсто је држао у рукама.

Вучуровић развио тробојку у Скупштини Црне Горе

🔴🔵⚪️ #JovanVucurovic развио тробојку у Скупштини Црне ГореНИКАД ИЗДАЈНИЧКИ МОНТЕНЕГРО НЕ МОЖЕ БИТИ ЈАЧИ ОД ИСТОРИЈСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ!„Умјесто да хапсе убице и криминалце, хапсе се људи који пишу по Фејсбуку, посланици, забрањује се часним људима да уђу у Црну Гору који хоће да учествују у литијама, не дозвољавате улазак ни музичарима, Београдском синдикату…“

Gepostet von Demokratski front – DF am Mittwoch, 4. März 2020
  • Уместо криминалаца безбедносни апарат се бави мирним и достојанственим литијама на којима се бане светиње. Уместо хапшења убица и криминалаца хапсите посланика ДФ, слободне новинаре, људе који пишу на друштвеним межама, забањујете улазак у Црну Гору музичарима и интелектуалцима, хапсите људе који шире и осликавају тробојке која је историјски симбол Црне Горе.

Ovo je zastava slobode. Jole Vučurović na zasijedanju Skupštine CG na Cetinju

Gepostet von Марина Јочић am Mittwoch, 4. März 2020

Ево, ово је симбол слободе данас у Црној Гори и нико, па ни ти Мевлудине Нухоџићу (министар унутрашњих послова), не можеш забранити да се тробојка вијори широм ове земље – поручио је Вучуровић.

Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here