Све раде да дискредитују народ који је устао против Мила.
Величанствена литија која је одржана јуче у Подгорици очигледно је многима засметала, највише Милу и његовом политичком апарату.

Да би дискредитовали „догађање народа“, функционери ДПС-а су почели да деле лажне снимке на којима се наводно види исплаћивање новца људима како би ишли на литије.

Снимак је на свом Твитер налогу поделио и „велики просветитељ“ Ненад Чанак, председник Лиге социјалдемократа Војводине, који је пљувачину по српском народу у Црној Гори покушао да упореди и са политичком ситуацијом у Србији.

На фејсбук страници Удружења „Стефан Немања“ је разјашњена позадина овог пропагандног снимка. Наиме, ову лажну вест и снимак је први пласирао комесар за безбедност ФСЦГ Драгомир Јередић, са очигледним циљем да блати борбу народа против Миловог закона.

Dragomir Jeredić

На снимку који наводно представља предају новца су уствари људи који купују карте од тапкароша који годинама „оперише“ на истом месту. Они прилазе аутомобилу да би купили карте за утакмицу ФK Зете.

Kредибилитет целој причи дају и коментари испод објаве Удружења „Стефан Немања“.

Из Удружења „Стефан Немања“ са разлогом се питају зашто комесар није предао снимак надлежним органима како би се установило ко и зашто на овај начин препродаје карте за фудбалску утакмицу, већ безочно лаже да је реч о исплати верника који шетају у литији.

Оставите Коментар