Да спорт, здравље и национализам и данас живе и као јединка опстају у нашем народу пример нам даје наш успешни бодибилдер Далибор Тепић из места Руменка крај Новог Сада.

Поред овог спорта коме је у потпуности посвећен, Далибор је супруг и отац двоје деце. И ако поред многих обавеза како породичних тако и каријерних он успева и да се посвети борби за српске националне интересе.

-На првом месту захвалан сам мојој породици која ми је највећа подршка. Све што сам до сада постигао дело је и заслуга мог личног тренера, великог професионалца али пре свега великог човека господина Петра Челика, коме сам неизмерно захвалан. Сарадњом са великим Петром Челиком дошло је до великог преображаја у мом животу. Пред нама је период припрема за велика такмичења која нам следе 2018. лета Господњег. Поред свих обавеза трудим се да испуњавам и своју дужност према држави. Од малих ногу учен сам да поштујем и следим традицију својох предака за коју сам везан. Мој животни циљ је да сутра радим са омладином коју ћу водити путевима Светог Кнеза Лазара, Милоша Обилића, Душана Силног, Карађорђа… Велику ми помоћ чини и градска власт у Новом Саду на челу са господином Милошем Вучевићем, која је имала разумевање, која је спознала заједнички интерес у развоју спорта и здравог живота наше будућности – каже за Националист.рс Далибор Тепић.

НАЦИОНАЛИСТ