Српска лига (СЛ) осуђује прогон породица политичких противника, било да се ради о члановима породица политичара из владајућих или опозиционих партија, као што је, тренутно, случај са јавним линчом над Андрејом Вучићем, братом председника Србије, кога недељник НИН неосновано оптужује, суди и пресуђује.

А пре свега неосновано криминализује и црта му мету на леђа како би припремила јавност за будуће нападе на Андреја Вучићем због чега се пре свега ова негативна кампања и води. Остаје нам да жалимо што се недељник НИН претворио у жуто таблоидно локаторско гласило – каже Александар Ђурђев, председник Српске лиге.

Ђурђев истиче да напади на децу, супругу и, посебно, премијеровог брата имају за циљ да унесу немир и страх у председникову породицу, али и да уплаше председника лично. Политичари који то раде немају јасну политичку понуду за грађане и не желе да критикују власт у сегментима у којима власт заиста греши, већ злоупотребљавају приватни живот политичара, како би их вређали и омаловажавали на личној основи. Медији који то раде имају јасан циљ а то је елиминација Андреја Вучића из Србије – додаје Александар Ђурђев.

Оставите Коментар