Оно што највише боли последњег диктатора на овим просторима је стање у полицији. Одавно би напао литије да није свјестан како у обичним јединицама МУП-а постоје Срби, који би у случају напада кренули на САЈ и Посебну Јединицу Полиције а не на Епископе и вјерни народ.

Издајник војничке заклетве, а сада директор управе полиције Веселин Вељовић је уз сараднике Лазовића, Благојевића и Јањушевића у трансу и тоталном делиријуму. Издата је наредба да у свим станицама од портира до командира припадници МУП -а Црне Горе потпишу лојалност актуелној власти. Наравно, савршено организовани и вођени Срби су то урадили. Постављано је много замки како би се макар неко открио, али џаба. Све на око супер функционише, али су ствари дијаметрално супротне стварном стању. Свјесни тога, посегнули су за промјеном личних докумената, спремајући нову изборну крађу.

Покојни Момир је тако изгубио изборе, јер су Милу у другом кругу уз амин такође покојног Државног тужиоца Ратка Вукотића за дан у Никшићу наштанцали десет хиљада личних карата.

Демон, који се након сусрета у Бриселу и Папом изгубио још више, ипак смишља одбрану. Овога пута уз помоћ крађе на изборима мијењајући лична документа. Милу Ђукановићу би сад најбоље пристајао албум Идола „Одбрана и последњи дани“.

Велимир Ераковић

Leave a Reply