Проф. др Даница Грујичић је у гостовању на ТВ К1 говорила о томе колико је алармантно стање последњих година јер се много људи разбољева и умире од последица тумора.

  • Против Србије је вођен хемијски и нуклеарни рат. Они су намерно бомбардовали сва она постројења која су се налазила на мапама хазарда. Свака земља их има и ту су обележена сва постројења чије уништавање може довести до еколошке катастрофе. НАТО је бомбардовао та постројења где је у ваздух, у воду, у тло одлазио сијасет токсичних материја садржан од тешких метала до различитих врста киселина, диоксина, органских једињења која су изузетно токсична.

Како докторка наводи, осиромашени уранијум је само један део који је од стране појединих интелектуалаца негиран јер они не разумеју шта је канцерогенеза, а шта зрачење.

  • Када измерите зрачење тако где је гађано осиромашеним уранијумом, ви нећете измерити никакву повећану радијацију. Када је чишћен јужни део централне Србије, наши су пронашли зрачења која су некада и по 1.000 пута превазилазила природни фон зрачења у тој регији.

Проблем, наводи докторка Грујичић, код осиромашеног уранијума је када се распрсне пројектил у ком се он налази.

  • Ослобађају се наночестице уранијума које ветар може да однесе ко зна где. Када нам те честите уђу у плућа, у дигестивни тракт, односно црева, само је питање времена када ће алфа честица коју емитује та наночестица, односно атом осиромашеног уранијума кренути у вашу ћелију и од нормалне направити малигну што представља канцерогенезу. То је питање времена и тренутка где сте се налазили, да ли сте удахнули, као и какав вам је имуни систем у том моменту – рекла је докторка и додала да је НАТО потрошио оружје које је тада још било забрањено.

Тумори агресивнији и непредвидиви

Даница Грујичић наглашава да су клиничари приметили, нарочито када се погледа смртност од малигних болести, да су тумори све агресивнији и непредвидиви.

  • Када лечите пацијента имате утисак да се борите против тумора који мења своју природу сваки час. Често кажем да ми немамо нормалне туморе, али то морамо да докажемо. Маса пацијената почиње лечење када је тумор такав да ви мало тога можете да урадите, а није то само зато што људи не иду код доктора.
  • Код деце се то види јер код њих више нема тумора на мозгу за које можете да кажете да су ограничени, већ су то тумори од чеоног до окципиталног режња и додаје да су то тумори који су проширени у старту, дуж кичмене мождине.

Докторка је рекла да је свуда забележен раст малигних болести и да су предвиђања СЗО да ће 2025. године више бити онколошких него кардиоваскуларних пацијената.

Квалитет ваздуха: Шта радити?

  • Тада смо удисали много токсичније материје и то на много већој провршини него што је само везано за Београд или један одређен део Србије. Није Србија загађена, али вероватно јесу још неки делови. Наш циљ је оставити земљу младим генерацијама које ће бити здрава и ослобођена од свих токсичних материја. То можемо урадити ремедијацију земљишта што је и урадила Винча – рекла је др Грујичић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар