Прошле недеље је на свом Фејсбук профилу Марија Спасић Комленовић поделила дирљив видео са још дирљивијом поруком.

У част доктора Миодрага Лазића, који је нажалост изгубио битку против Ковид-19, одсвирала је на тераси свог дома у Сијетлу „Марш на Дрину“. Како објашњава уз снимак наступа, молба да великом доктору посвети ову композицију стигла је од његове блиске пријатељице.

Талентована Марија, родом са Косова, која живи у главном граду државе Вашингтон, у Сједињеним Државама, на свом профилу често дели сличне наступе, па је привукла пажњу и самог доктора Лазића, те је примила дирљиву поруку од његове пријатељице у којој преноси његове поздраве.

  • Мерило вредности човека, као што сам негде прочитала и запамтила, јесте да човек вреди онолико колико је срца додирнуо. Пре две недеље добила сам дирљиву поруку од докторке Марије из Ургентног центра Ниш, која ми је пренела поздраве доктора Лазића и његове речи захвалности које су ме до суза довеле – пише флаутисткиња.

Та пријатељица јавила јој се још једном, две недеље касније, с молбом која слама срце.

  • У току ноћи добила сам поруку да је доктор Лазић преминуо и замолила ме је, јер знала да би њему много значило, да за њега одсвирам “Марш на Дрину”. За Вас Др Лазићу! Данас сви певамо и свирамо за Вас “Марш на Дрину”! Вечна Вам Слава и хвала Вам! Ваша Марија, објашњава она видео који је објавила.

Марија је многе довела до суза овим испраћајем за великог човека и хирурга, доктора Миодрага Лазића.

Оставите Коментар