Портпаролка Министарства спољних послова Русије објавила је на свом званичном фејсбук налогу фотографију и снимак из ноћног провода.

Иако није објавила где се тачно проводила, судећи по фотографијама она је прво уживала на вечери, а потом и на концерту.

Песма која ју је посебно „погодила“, јесте нумера „Малыш“, чувене руске рок групе „Кино“, али у новијој изведби других уметника.

Да за њу ипак није све провод, показује и одговор на изјаве шефице британске дипломатије Лиз Трас, која је тражила увођење санкција против „Северног тока 2“ због тобожње одговорности Русије за мигранску кризу.

  • Русија је одговорна. Они морају извршити притисак на белоруске власти како би окончали кризу и започели дијалог – рекла је Лиз Трас, и додала да јој се чини како је „ова криза пажљиво осмишљена“.

Захарова је узвратила себи својственом жестином.

  • Британска инвазија на Ирак била је „пажљиво осмишљена“. Четрдесет хиљада британских војника помогло је Сједињеним Државама да окупирају ову земљу, пљачкају и убијају њене грађане. Британија има јасну одговорност за све што се дешава у том региону – смрт Ирачана, уништење њихове државе, реке избеглица, настанак ИСИС-а, хуманитарне катастрофе у овом делу света. И пошто Лондон не одговара за своје злочине, његови званичници немају право никога да криве – написала је Захарова на фејсбуку.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар