Водитељка Јутарњег програма Телевизије „Пинк“ Дајана Пауновић открива да је заљубљена и да је та особа посебна јер је спознала суштину њене личности и велика јој је подршка у свему што ради.

View this post on Instagram

💋

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on

Дајана Пауновић је трудом и радом успела да изгради себе у пословном свету. Одаје утисак да строго диктира модне трендове, те је увек обучена елегантно, а шминка и фризура чине да не буде превише изван пословног комфора.

Популарна водитељка, објаснила је у медијима како јој то полази за руком.

  • Јутарњи програм, колажна телевизијска емисија информативног карактера, највише садржи прилоге из земље и света, саговорници су најактуелније личности, политичари, спортисти, глумци, лекари… Велики број новинара, уредника, репортера доприносе реализацији тако да заједничким снагама бележимо феноменалне успехе. Када је мода у питању, велики сам естета и љубитељ моде.
View this post on Instagram

💘 #vikend #uskoronestonovo🔜❤️🎬 #rtvpink

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on

  • Како сам стасавала и сазревала, тако је сазревао и мој модни стил. Волим ванвременске ствари, класици су увек мој избор у томе се осећам најлепше и ретко када излазим из своје зоне комфора. Волим да пратим пример Меланије Трамп као и Џеки Кенеди, чији стил превазилази време и трендове, допада ми се и стил Викторије Бекам. Према правилима Кери Бредшо, Сара Џесика Паркер увек свој стајлинг гради око ципела, па тако је и код мене. Највише волим салонке, високе потпетице асоцирају на једноставност и елеганцију, сматрам да је салонка есенцијално окосница пословне гардеробе, коју волим да носим и у њој изгледам дотерано и допадљиво – рекла је она за „Блиц“, а потом одговорила на питање да ли има амбицију да једног дана уђе у Владу Републику Србије.
View this post on Instagram

💙

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on

  • Бити део Владе Републике Србије је велика част и обавеза. Мислим да у овом тренутку имамо веома компетентне људе за то, ја настављам да се усавршавам и надограђујем па о том – потом. За сада немам такве алузије, али сам по природи амбициозна, видећемо – рекла је једна од најлепших водитељки.

Оставите Коментар