Да је нешто труло у овом покрету јасно је на основу све чешћих варница између лидера Бошка Обрадовића и Срђана Нога, а да је између њих двојице дефинитивно пукла тиква јасно је и на основу снимка који је објавио портал Република.

Као што се може видети на основу снимка забележеног током протеста опозиције у Београду, а који се појавио на „Јутјуб“ каналу „Јутарњи гласник“, грађани и симпатизери Двери све више су наклоњени Ногу а у Обрадовића имају све мање поверења.

Наиме, један од симпатизера Двери, који за себе каже да је дошао из Новог Сада, пита Нога о томе шта Бошко Обрадовоћ има да каже о њему, на шта је Ного покушао јефтино да се извуче поручујучи да он има своје, а Обрадовић своје мишљење.

Ипак, снимак итекако сведочи о томе да чак и они који подржавају Двери имају озбиљну дилему око тога да ли су више уз Обрадовића или уз Нога.

Ако се свему дода и чињеница да је Ного најавио кандидатуру за председника, а Обрадовић на све начине покушава да га искључи из странке, о чему је Република већ писала, јасно је да нас чека и више него драматичан расплет у овом покрету