Западни центри моћи у сарадњи са антисрпским снагама у региону покушаће да у потпуности сломе Србију и натерају је на практично безусловну капитулацију. Део тог плана већ се остварује недељама иза нас, а наредни удари тек ће уследити.

Како наводи портал Borba.me, након што су у Подгорици и Приштини донете скандалозне Резолуције о осуди наводног геноцида у Сребреници, у данима и недељама пред нама уследиће и нове провокације.

Према наводима овог портала, Западни центри моћи тражиће да се у Парламентима окружења донесе Резолуција о злочинима на Косову и Метохији деведесетих година.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

На овај начин, како се даље наводи, биће извршен додатни притисак на Београд, а све ће кулминирати како се буду ближили избори у Србији, који ће највероватније бити на пролеће.

  • Јасно је да ће Србија бити под сталним притиском. Запад жели да изврши додатни притисак у сусрет решавању статуса Косова и Метохије – наводи се у тексту.

Такође, подсећа се на речи председника Србије Александра Вучића који је изјавио је да очекује све више резолуција у парламентима у региону које осуђују геноцид у Сребреници.

Подсетимо, шеф државе је изјавио да је доношење Резолуција очекивао, али да га је једино изненадило то што је скупштина Црне Горе такву резолуцију усвојила пре косовске.

Оставите Коментар