Глумац Драган Бјелогрлић познат је као неко ко је био добар са свим политичким странкама које су у том тренутку биле на власти. На тај начин, он је себи омогућио милионске пројекте о којима су многи други глумци могли само да сањају. Није тајна да Драган Бјелогрлић данас има довољно новца да самостално снима филмове и серије у којима сваки пут самом себи даје главну улогу и да он одређује ко је довољно добар глумац да се појави у његовим филмовима и серијама. Са друге стране, доста талентованији и квалитетнији глумци попут Маринка Маџгаља и Милорада Мандића Манде током целе своје каријере нису успели довољно новца да зараде како би купили стан и обезбедили своју децу. За разлику од њих, Драган Блејлогрлић је своју ћерку Миу Бјелогрлић обезбедио толико да она данас може да бира чиме у животу жели да се бави.

Са Миом Бјелогрлић јавност се први пут упознала током протеста 2017. године. Она је тада изашла на насловној страни часописа „НИН“. У тексту о њој писало је да је она студенткиња Факултета политичких наука и једна од организаторки тих протеста. Миа се тада изјаснила као неко ко не припада ниједној политичкој странци. Међутим, врло брзо је била ухваћена у лажи и у јавност су процуреле слике Мие Бјелогрлић са скупова Вука Јеремића и тада је свима постало јасно зашто и за кога се Миа преставила као један од организатора протеста.

Међутим, уколико погледате слике Мие Бјелогрлић, по њима вам она неће изгледати као неко ко уопште жели да се бави политиком. Миа у слободно време ужива у скупој гардероби и путовањима, као да ни она сама не може да одлучи да ли жели да се бави политиком или да буде модел и старлета. Она носи скупе хаљине, бунде, провокативно се облачи и модел је једног познатог бренда.

Миа одлази на летовања и воли да показује своје атрибуте. Међутим, када јој све та путовања и скупе ствари досаде, она одлучи да се бави политиком и протестима у Србији. Тако и данас, две године касније, она у својој скупој гардероби и обући присуствује протестима у Београду.

Миа Бјелогрлић сматра да је она довољно компетентна да одлучује о томе ко су „прави новинари“, а ко нису. Наиме, она је на свом профилу на друштвеној мрежи Тwиттер поделила мишљење да је присуство новинара Пинка, Информера, Студија Б и Ало новина конференцијама за новинаре једнако присуству проститутки, наркоделиера и лопова на бизнис форумима.

ИСТРАГА жели да подсети Миу да се пре него што подели овакву објаву на свом профилу сети да је управо она то која је протествовала „против диктатуре“ и залагала се за то да у Србији није изражена слобода говора. Управо из тог разлога сматрамо да је лицемерно то да данас она себи даје за право да одлучује о томе који новинари би требало да присуствују одређеним конференцијама за штампу а који не.

Оно што је једино сигурно јесте да је Драган Бјелогрлић успео да обезбеди довољно новца за своју ћерку да она данас може да изабере које год од ових занимања које смо набројали жели. Не сумњамо да ће Миа Бјелогрлић наставити да се бави политиком и потенцира то колико се у Србији лоше живи, док ће са друге стране она наставити да живи раскалашно и безбрижно. ИСТРАГА ће наставити да се бави оваквим темама и разоткрити сву децу профитера и открити колико бахато они живе, док се у јавности представљају потпуно другачије.

Оставите Коментар