Вук длаку мења, али ћуд Вук Јеремић – никако. Охол, лицемеран, превртљив, што би и наш народ рекао „не обува се у једној памети“!?!

Фото: mc.rs
Фото: mc.rs

Тек што су прошли београдски избори у којима је његов кандидат Драган Ђилас „риђобради“ прошао као бос по трњу – јавност изненађује новим „бисерима“, својствени само превертљивим политичарима, својствено такозваној деци комунизма:

Прва неистина: Вук Јеремић, пред изборе у Београду, „клео се пред пријатељима, да Ђиласа очима не може да гледа, да о њему лично мисли све најгоре, али, ето, због оних споља, мора да га јавно подржи“! На тај начин је покушао да убеди друге у исправност његовог прелета и дволичности…

Друга неистина: Убеђивао је сараднике да је то само за београдске изборе и да је његов главни циљ, парламентарни у којима ће његова странка ићи самостално са њим на челу и да сарадња са „Ђиласом за кога сви знају ко је и какав је“ – не долази у обзир!?

Трећа неистина: Данас( 2.04.), Вук Јеремић у „његовим омиљеним“ дневним новинама рече и не порече следеће: „ Настављамо са Ђиласом и Јанковићем, треба да пјачамо блок“!?!

Добро Вуче, шта је сада од свега овога истина? Када ниси, а када говориш истину? Ако си прво обмањивао грађане Србије, кога сада обмањујеш, јавним позивом на сарадњу са Ђиласом и Јанковићем? Или ти је, стигла нова „депеша из Уједињеног Краљевства“?

Не пишемо ово због Вука Јеремића, његових „налогодаваца“, већ због оних који још увек нису упознали праву природу и ћуд овог „ нашег, а у ствари Вука извађеног из Ламанша“?! Ко га још није добро упознао, најбоље ће га упознати кроз још један величанствени бисер лицемерја, дволичности и гажења српског достојанства: Вук Јеремић у истом дневном листу каже за ситуацију око Косова и Метохије, између осталога: „ Власт нема „план Б“ и неће добити ништа заузврат“.

Да ли Вуче мислиш да су сви Срби, или бар велика већина, толико слабовиди и кратке памети, да не схватају безизлазност наше ситуације?! Да су заборавили да су је у њу увели такви као што си Ти и твој ментор „Велики Борис“?! И сад си се Ти нашао да попујеш из Хајата или неког луксузног врачарског кафића да ли власт у Србији има „план Б“? Све сте планове уништили Ти и теби слични досманлијски политичари… Алал вера „Томпус Вуче“ на безобразлуку и непоштовању Србије!!!

Ово сада, није ништа друго него цеђење суве дреновине, коју сте ви одавно намерно посекли и бацили под ноге албанским терористима…

П. Ј.

Извор: embargo.rs