Функционери Двери уцењују жене порно-снимцима, а онда прете онима који о томе проговоре!

Те чињенице испливале су у јавност у среду на седници Скупштине града Бајине Баште, када је Зорану Раковићу, бившем члану ГО Двери и некада првом човеку те странке у овом месту, пукао филм, па је одлучио да открије праве разлоге зашто је напустио странку.

Он је испровоциран коментарима присутних дверјана, који су га прозивали да је избачен из странке, отишао за говорницу и на телефону показао порно-снимак. Објаснио је да су главни актери тог филма функционер и чланица Двери.

  • Ово двоје у име Двери односе цвеће на спомен-обележје изгинулим Србима у Скели. Бошко Обрадовић изабрао је порно-звезде и Ђиласа, ето зашто сам ја отишао из Двери – казао је он.
Зоран показује порно снимак, Фото: alo.rs
Зоран показује порно снимак, Фото: alo.rs

А како сазнајемо, функционер Двери који је на снимку, лично је Раковићу послао тај видео, предлажући да то треба да им постане пракса, да снимајући секс са колегиницама имају могућност да их касније контролишу и уцењују. Раковић је тада ово двоје људи избацио из странке. Међутим, када је од Бошка Обрадовића добио одговор да то није требало да уради „јер је ту реч о приватним стварима функционера“, Раковић је одлучио да напусти Двери. Након тога „порно-звезде“ су враћене у странку.

Али ту није крај, после седнице актер са снимка бануо је у породичну кућу Раковића, који је обелоданио аферу и вербално малтретирао његову жену и претио јој. Раковић је, како нам је потврђено, случај пријавио полицији, а „порно-звезда“ је приведена и задржана у полицији.

  • Зоран је сада преплашен, а што је најгоре, то није нешто што је било неочекивано. Устаљена је пракса у Дверима да увек страдају они који указују на аномалије, а не они који праве гадости и брукају и себе и странку – каже наш извор из Бојине Баште.

А. И.

Оставите Коментар