Иако су Шапчани прошле недеље позвани од стране Бошка Обрадовића и Небојше Зеленовића да се данас окупе у што већем броју испред шабачке Поште и потпишу петицију за Александра Обрадовића, дочекао их је хладан туш. Наиме, један бедно постављени штанд са троје активиста и пар радозналих пролазника је слика коју неће баш лако заборавити ови квази лидери, саопштио је Градски одбор СНС у Шапцу
„Потценили су Шапчане итекако, а ови су им још једном показали шта мисле о њиховој политици и њима као лидерима. Не може градоначеник више лагати своје суграђане, јер су га јако добро упознали као што ни Бошко не воли више свраћати у Шабац након последњег дочека који је био све само не топао“, наводи се у саопштењу СНС Шабац.

Шабац је град у коме су потпуно замрли протести „1 од 5 милиона“, као и сваки вид било какве подршке активностима актуелног градоначелника. Шапчани, тврде шабачки напредњацу, су господа која мисле својом главом и који никада неће стати уз оне који стају под туђу заставу, као што никада неће подржати било кога ко има везе са љотићевском идеологијом.

„Данас су јасно и недвосмислено показали шта мисле и о назови “узбуњивачу” Александру Обрадовићу и ономе што је урадио. Уз велику захвалност грађанима Шапца на бојкоту данашње акције „Савеза за Србију“ желимо да поручимо лидерима истог тог савеза да докле год буду јурили свој бедни рејтинг науштрб националних интереса земље у којој живе, увек ће проћи као данас у Шапцу“, закључује се у саопштењу СНС.

Оставите Коментар