Председник Атлас Групе Душко Кнежевић саопштио је да се преко Плантажа извлаче паре за потребе кошаркашког клуба Будућност, Драгана Бокана, власника Волија и Мила Ђукановића, председника ДПС-а.

– Вино из Плантажа, које Бокан дистрибуира је јефтиније него директно кад се узима из Плантажа. Ту се праве мућке и малверзације, уз помоћ Ђукановића и његових пословних веза, како би се обезбеђивао новац за КК Будућност. Ускоро ћемо јавно објавити списак свих режимских фирми како би народ знао ко помаже хоботницу. Стално треба јавно говорити о Волију, Глосарију, Стадиону и другим тајкунским фирмама, поручио је Кнежевић у обраћању на Инстаграму.

Поручио је да народ треба да буде јединствен и да је Мило Ђукановић једини противник против кога сви треба да се боре.

– Нема свађа и размирица, нема подела. Сви треба да се држимо заједно и свима треба да нам противник буде Мило Ђукановић – рекао је Кнежевић.

Негирао је да је икада нудио новац покрету „Одупри се“.

Када су у питању, докази, наводи да је „много карата већ изнео на сто“.

– Почевши од коверте, па до Ђукановићевог првог милиона и његовог умножавања преко фиктивних трансакција, Ђукановићеве фирме на Кипру коју је покушавао да сакрије, његовог удела у Мељинама, корупције приликом продаје ЕПЦГ Италијанима, намештања куповине Поморског саобраћаја. У најмање два случаја је Ђукановић ухваћен како лаже. Изнео сам карте на сто и у вези Брана Гвозденовића, и корупције у Централној банци, и у вези станова Врховног државног тужиоца и корумпираног Специјалног државног тужиоца. Много је већ карата на столу. Биће их још. Наставићемо, укључујући и фирме повезане са првом фамилијом, банке и остале које служе за извлачење новца из државе и за прање пара – рекао је Кнежевић.

Оставите Коментар