Брат председника Србије Андреј Вучић поднеће кривичне пријаве против Драгана Ђиласа, Мирослава Алексића и свих осталих због лажних тврдњи да га је власник органске фарме „Јовањица“ Предраг Kолувија звао приликом хапшења због производње марихуане, сазнаје Информер!
Према сазнањима Андреј Вучић ће затражити од полиције да са оператером мобилне телефоније, на основу листинга свих долазних и одлазних позива са његовог телефона на дан хапшења Kолувије, али и позива реализованих у претходном периоду, утврди да се никада није чуо са власником Јовањице, односно да је реч о још једној болесној лажи које у оквиру прљаве кампање против председника Александра Вучића износе најближи сарадници Драгана Ђиласа.

Брат председника Србије, тврди извор, ускоро ће поднети кривичне пријаве против Драгана Ђиласа, Алексића и свих осталих који лажу да има везе са Јовањицом, јер се никад у животу није чуо са Предрагом Kолувијом!

Подсетимо, Мирослав Алексић, потпредседник Народне странке Вука Јеремића изјавио је данас да има „поуздане информације“ из полиције да је власник органске фарме „Јовањица“ Предраг Kолувија приликом хапшења први позив упутио брату председника Србије?!?

Алексић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да је један од честих контаката у именику Kолувије, осим Андреја Вучића и министар полиције Небојша Стефановић и упитао да ли је то разлог због чега се Стефановић није огласио о овом случају.

  • Одговори су у телефону Предрага Kолувије и позивам надлежног тужиоца и републичко јавно тужилаштво да истраже, оно што је у полицији већ утврђено, да је Kолувија приликом хапшења звао Андреја Вучића – поновио је Алексић.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, одбацио је као „апсолутну лаж“ Алексићеве тврдње да је било ко из државе имао везе са криминалом на пољопривредном добру „Јовањица“ у Старој Пазови, где је недавно откривена плантажа марихуане, а више људи ухапшено и поручио да је држава озбиљна у борби против трговине дрогом.

  • Невероватне су лажи које слушам већ данима, а које се дешавају. Поготово од ових који су очигледно баштиници идеологије Милована Бркића из Таблиода и преписују оно што каже у Таблоиду па то читају на конференцијама за новинаре – рекао је Стефановић новинарима у Смедереву.

Потпуно је лаж да је било ко из наше државе имао везе са са криминалом у Јовањици, подвукао је Стефановић и истакао да је расад откривен, а одговорни похапшени захваљујући добром раду полиције, чиме је показано апсолутно поштовање закона и владавине права.

  • Слушао сам разне измишљотине да је наводно полиција, односно да су људи са значкама, чували тај расад. Kада је започела операција, по налогу тужилаштва, које води истрагу, наређено је да, док се спроводе истражне радње, полиција обезбеђује лице места како случајно нешто не би нестало – рекао је Стефановић.

Додао је да је полиција то радила да би се сачували материјални докази.

  • Још једна велика лаж коју сам чуо, је да помињу како смо наводно ја или брат председника умешани у ово или да имамо контакт са тим људима. То је апсолутно болесна измишљотина и свако ко покаже да смо икад имали било какав контакт са тим љдуима, спремни смо да одемо одмах. То је лаж и они се сами уплићу у клупко својих лажи – рекао је Стефановић.

Оставите Коментар