О теми мрежног ратовања и неоружаних метода америчких напада на друге државе све више се последњих година говори у Србији и Републици Српској. Слободан Стојичевић, аутор књиге „Мрежни рат против Срба“ надавно је боравио у Бањалуци где је студентима Факултета за безбедност одржао предавање о овој врсти напада.

Стојичевић је гостовао у емисији “Пост Фактум” где је говорео о америчким ударама на српски народ и циљевима мрежних напада којима смо изложени.

Он је објаснио да су мрежном нападу изложене све државе осим САД које су креатори мрежних метода ратовањам, да у нападу учествују медији, невладин сектор али и ривредна комора САД и друге институције те земље.

Аутор књиге “Мрежни рат против Срба” у емисији детаљно објашава на који начин, кроз циљано финансирање САД, невладин сектор врши деструктивне утицаје на друштвена и политичка кретања у земљама које су мете напада.

Књигу Мрежни рат можете наручити на линку овде или на телефон 0631022855 по цени од 740 динара (бесплатна је достава). Читаоци из иностранства књигу могу купити у електронском формату путем сајта Novinarnica.net на линку овде. Kњига је доступна и у књижарама Делфи.

Оставите Коментар