Кремљ наставља да предузима посебне мере безбедности због пандемије вируса корона приликом организовања састанака са руским председником Владимиром Путином, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Кремљ наставља да предузима посебне мере безбедности због пандемије корона вируса приликом организовања састанака са руским председником Владимиром Путином, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.

  • Лични састанак с њим могућ је или након периода карантина или након веома темељног тестирања – рекао је Песков новинарима, пренео је Тасс.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Додао је да посебне мере пре сусрета лицем у лице са Путином зависе од ситуације и појединца.

  • Док су на послу, неки људи могу бити у контакту са зараженим особама, неки од председникових саговорника можда су недавно боловали и тако даље и тако даље. Због тога се неки подвргавају веома темељном тестирању, неки остају у карантину више дана, неки мање дана – објаснио је портпарол Кремља.

Према његовим речима, узимајући у обзир да је ситуација далеко од потпуно нормалне, предузимају се посебне мере предострожности везане за шефа државе.

  • Истовремено, ово не спречава шефа државе да интензивира свој радни распоред – приметио је Песков објашњавајући да је мислио на његове састанке и разговоре по регионима.

Оставите Коментар