Вучић се у Москви, поред Путина, састао са Милошем Биковићем.

Биковић је фотографију са Вучићем окачио на свој Инстаграм, уз један потпуно умерен, цивилизован и дипломатски статус. Позван је као највећа српска звезда у Русији да се састане са председником своје државе, како би се видело на који начин културне везе између Србије и Русије могу да се побољшају. Количина негативних коментара испод фотографије, на Биковићев рачун, оних истих људи који су до пре секунд и по ковали Биковића у звезде говори само о поремећеној, анархо – синдикалној, пећинској, биполарној свести великог дела нашег народа. Сутра то исто да уради српско божанство Ђоковић, коментари би били исти.

По њима би најбоље било да је Биковић удавио Вучића, вероватно пред Путином лично, и то би био најбољи и једини могући потез, све друго је велеиздаја, а Биковић је тиме најобичнији сендвичар и бот.

Најжалосније од свега је што ако неко воли Србе, ако се неко доказао као патриота, ако неко чини добро за пробој српских глумаца на тржиште највеће земље на свету, ако неко може да буде посредник између Србије и Русије, где је тренутно највећа звезда, то је управо Биковић.

Шиптари, поједите нас!

Toнио Крöгер