Скандалозна атмосфера у Морачи током утакмице Будућност – Црвена звезда, подигла је регион на ноге. Kошаркаши и стручни штаб црвено-белих био је на мети Варвара који су неометано силазили на паркет и пљували играче, па чек и покушали физички да насрну на њих.

Kако преносе подгоричке Вијести, један од њих био је и Амар Нухоџић, син министра полиције Црне Горе – Мелвудина Нухоџића.

Он је пред загревање за утакмицу пљувао играче и стручни штаб Звезде.

На мети му је посебно био Филип Човић, син председника Звезде Небојше Човића, кога је пљунуо у лице чим је изашао на паркет.

Није се у томе зауставио, већ је наставио несметано да се шета по паркету и отишао је скроз на други део терена, одакле је наставио да пљује играче и стручни штаб Црвене звезде.

Амар Нухоџић иначе са својим друштвом често долази у Београд, где се проводи у ноћним клубовима главног града Србије.

Сада је испољио велику нетрпељивост према играчима Звезде, а невероватно је да га нико није дирао од обезбеђења и полиције и да су му дозволили да се несметано шета на терену и да вређа и пљује чланове црвено-белих. Све то погледајте у снимку на почетку текста.

Наредни меч на програму је у петак од 19 часова, а Црвена звезда води у серији са 2:1. Нови меч лопту имаће поново у Подгорици.

Оставите Коментар