Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић саопштио је да им је пре сат потврђено да је укинута пресуда коју је судија Сузана Мугоша донела против његовог колеге Милана Кнежевића, њега, Михаила Чађеновића.

„Имамо озбиљну намјеру да се суочимо са свима онима који су монтирали тај лажни судски процес“, рекао је Мандић.

Додао је да су сигурни да трагови не завршавају код Миливоја Катнића, Саше Чађеновића и судије Мугоше, већ да воде до Мила Ђукановића.

Мандић је истакао и да имају енергије да се суоче са свим тим, али да се данас не радују, већ осећају горчину, јер је монтирањем тог лажног судског поступка режиму Мила Ђукановића поклоњено још четири године.

Мандић је грађанима казао да замисле како је било њиховим породицама, али и како је било Братиславу Дикићу који је четири године провео у затвору, или Бранки Милић и осталим лажно оптуженима…

Лидер ДНП-а Милан Кнежевић рекао је да неће кривично-право процесуирати Катнића, Чађеновића, Мугошу, судију Весну Пеан и Драгицу Вуковић, али их позива да саопште ко им је наредио да прогоне Мандића и њега.

Он се у своје, и име Мандића и Чађеновића захвалио њиховом адвокатском тиму.

„Много сам срећан што је ова укидајућа пресуда донијета и за српске држављане који нису подлегли притиску, уперили прст у Андрију Мандића и мене и потписали споразуме… Првенствено мислим на Бранку Милић, Братислава Дикића, Душића, Максића, Ђорђевића, Кристину Христић“, рекао је Кнежевић.

Додао је да је ово данас потврда закаснеле правде и да он не може да се радује, јер је Црна Гора већ била ослобођена 16. октобра 2016. године.

Мандић је казао да ће посебно Саша Чађеновић и веће судије Сузане Мугоше морати да се суоче са последицама њихових недела.

Додао је да Михаило Чађеновић данас није на конференцији јер је у самоизолацији.

Мандић је рекао да ће се ново тужилаштво позабавити свим питањима у којима је било злоупотреба и да верују да ће одговарати сви који су селективно поступали.

Оставите Коментар