Пред полазак Трампове наследнице у Америку људи из њеног тима дегустирали све оно што је она тати купила. Тифани Трамп, ћерка америчког председника Доналда Трампа, напустила је јуче у јутарњим часовима Београд у којем је боравила недељу дана с дечком Мајклом Булосом и његовим братом.

Тифани је понела бројне сувенире из наше земље, а за тату је наводно спремила чварке и два литра домаће ракије! Виђена је на београдском аеродрому у пратњи обезбеђења, а била је расположена и насмејана.

– Тифани је желела да обрадује тату специфичним поклоном и верујем да ће се изненадити. Морам да напоменем да је својим најближима купила неке сувенире карактеристичне за наш град, али је за Доналда спремила прави српски традиционални поклон. Мајкл јој је предложио да тасту купе ракију илити „шнепс“ како Американци кажу и то ону коју су пробали прво вече у кафани у Скадарлији – открива извор упућен у дешавања.

У хотелу у коме су одсели су им предложили да купе и чварке јер је то нешто чиме су туристи одушевљени и што увек понесу са собом.

– Познато је да Трамп не пије алкохол, али то не значи да не треба да га има код себе. Тифани је то купила с намером да њен отац и то пиће понуди својим гостима кад му дођу у посету – каже извор и додаје да су пред полазак Трампове наследнице у Америку људи из њеног тима дегустирали све оно што је она тати купила.

Тифани су достављене две флаше ракије – литар шљивовице и литар дуњеваче и пола килограма правих домаћих димљених чварака.

– Иако су производи стигли из домаћинске куће били су добро проверени. Тифани је задовољно напустила нашу престоницу и рекла да ће се вратити – каже извор упућен у дешавања.