Заменик градоначелника Горан Весић осудио је насиље које је са својим присталицама организовао Драган Ђилас.

Он се огласио на друштвеној мрежи Фејсбук.

– У име Града Београда најоштрије осуђујем ново насиље које је вечерас Драган Ђилас организовао испред Председништва Републике Србије.

Драган Ђилас вероватно мисли да га чињеница да је на одмору вам земље аболира од одговорности за нови неред који је стотинак његових присталица вечерас направило испред Председништва Републике Србије.

После уништавања градске имовине, заустављања радова због чега је град већ платио штету у износу од више милиона динара, напада на комуналне раднике и комуналне милиционере и уништавања Теразијског тунела, Ђиласови хулигани, од којих многи у алкохолисаном стању, покушали су вечерас да упадну у Председништво Србије.

Пошто су протести, у које је уложио милионе – пропали, очигледно је да Ђиласу требају инциденти како би покушао да скрене пажњу на свој пропали пројекат.

Сада се јасно да Ђиласу нису важни било какви изборни услови јер њега избори не интересују. Ђиласова једина жеља је да се по сваку цену на силу дочепа власти.

Покушао је пре неколико месеци упадом у РТС, вечерас нападом на Председништво и јасно је да неће одустати од намере да се насиљем дочепа власти у Србији.

Оставите Коментар