Докторка коју Срби обожавају открила је своју истину о корона вирусу, од ког је оболела и излечила се.

Причала је и о теоријама завере, како је она некада излазила, а како је сада, зашто су некад и батине пожељне, а открила је и да је њен отац частио кад се развела после четири месеца.

Доналд Трамп је имао корону много раније

Миломир Марић приметио је да је др Грујичић помињала да је сасвим могуће да је Доналд Трамп имао корону раније, а не сада.

  • Приметила сам да је ослабио, и ја сам тако, лежећи две недеље код куће, ослабила пет килограма, што значи да он јесте ослабио, то се види и ја на основу тога могу да верујем у то. С друге стране, ту су његове изјаве да је он сада имун на корону. Наравно да је имун на корону ако има ИГГ тела у организму. И ја имам сад антитела.

Закуцајте се у кревет и ни случајно не мрдајте

  • Када сам осетила прве симптоме, одмах сам се тестирала. Мислим да је оно што је у мом случају било добро, а што нико није очекивао, с обзиром на то колико сам активна, то што сам се закуцала у кревет. Пошто сам била у средини где сам претпостављала да може доћи до заражавања, а то је велико окупљање људи на релативно малом простору, без обзира на то што сам носила маску, мени је било сумњиво и ја сам све физичке активности свела на минимум. До тоалета и назад. И мислим да ми је то спречило даље компликовање јер ја имам једну врсту аутоимуне болести, због чега сам у некаквој ризичној групи.
  • Оно што је најважније и где мислим да је маса младих људи, у добром стању, заправо погрешила, то је када су осетили прве симптоме, малу температуру, губитак укуса, мириса, губитак апетита, ја то нисам имала, ако то већ осете и ако знамо да су то симптоми коронавируса, тог тренутка морају да престану све физичке активности. Тог тренутка треба да пустите организам да се бори против те болести.

Лекови за разређивање крви заштита од короне

  • Ја сам узимала лекове онако како је било према препоруци кризног штаба и СЗО, значи два грама витамина Ц, витамин Д, узимала сам доста течности, нисам добијала фраксипарин јер оно што корону може да разликује од обичног грипа јесте страшно повећавање густине крви. Мени су колеге које су радиле у КОВИД центрима рекле да нису могле код појединих пацијената да изваде крв за анализе јер су периферне вене биле тромбозиране.
  • Људи који пију лекове за разређивање крви су релативно заштићени, али људи који у породици имају тромбоемболијску болест, људи који имају проширене вене или некакав ризик од тромбозе морају одмах да се јаве свом лекару.

Не може Гејтс да прича о вакцинама

  • Ми морамо много да радимо, посебно средства јавног информисања, на враћању поверења у медицину, заснованог на доказима. То што се појавио Бил Гејтс, то што он има много пара, не значи да он може да прича о вакцинама и медицини, кад нити је лекар нити нешто зна о томе. То што он улаже у то и нешто се мало информише, није он компетентан.

Техно музику могу да слушају само дрогирани

  • Ненормалан је начин живота и биоритам који имају наши млађи, немају шта да раде сплавови ни кафићи после поноћи. Ја сам била особа која је имала висок просек на факултету, али су се сви који су се дружили са мном чудили како имам тако висок просек јер сам ја стално била по тим кафаницама. Али свако јутро сам ишла на предавање, сваког дана на вежбе, све што сам учила у току дана ја бих по подне прочитала. Наравно, по подне и увече је било за изласке и дружење са људима. Али у 23 часа све је затворено, посебно радним даном, у пола 12, кад дођем кући, мајка ме мрко погледа. Сада деца излазе у 12. То није нормално, није ноћ предвиђена за активности, да не говорим шта мислим о сплавовима који загађују реку и све ово што се дешава. И даље грме тамо, а о музици која се слуша, по мом дубоком убеђењу могу да је слушају само људи који су дрогирани. Нормалан човек не може да слуша ту музику, мени је физички лоше кад пусте ту техно музику.

Тата је све частио кад сам се развела после четири месеца

  • Удала сам се за свог колегу који је сјајан човек. Дуле је неко ко је био мој избор у том тренутку, после четири месеца сам схватила да заиста не могу да постигнем и каријеру и брак и ми смо се развели док смо се још волели. Мој отац је частио друштво када сам се ја развела. Тата је схватио, зато што је био искуснији од мене, ја сам са 25 мислила да сам најпаметнија, да ми нисмо једно за друго иако смо се волели, иако је заиста добар човек, ништа ружно о њему не могу да кажем, али имали смо потпуно различита интересовања.

Оставите Коментар