Петооктобарски политичари нису се само борили да дођу до власти, функција, богатства, борили су се и за љубавнице. Неретко су остављали своје дугогодишње супруге и децу због нових лепших и млађих љубавница. Било је ту певачица, манекенки, проститутки, глумица па и страначких колегиница жељних напредовања у странци. Ово су само неке од афера политичара.

Божа Ђелић и Милица Чубрило

Медији су Божи Ђелићу приписивали разне афере , али најуверљивија прича о његовим љубавним подухватима није везана ни за какву певачицу, глумицу или манекенку, већ за његову колегиницу Милицу Чубрило. Божи није сметало ни то што је Милица неколико година млађа од њега, што је и његова колегиница из Демократске странке, а није нешто ни марио што он има и две ћерке из првог брака које је оставио у Паризу. Милице се статус конкубине вишеструко исплатио када 2007 године постаје министарка за дијаспору. После раскида са Милицом Чубрилом приписиване су му афере и са појединим певачицама са наше естраде. Данас Ђелић иза себе има више бракова и деце из њих. Што за њега не представља проблем с обзиром да само једна његова некретнина у Београду, кућа од 420 квадрата на Сењаку вреди неколико милиона евра. Што је само делић његовог богатства.

Здравко Понош и Христина Стојиљковић

Бивши начелник Генералштаба Здравко Понош и потпредседник Народне странке важи за великог швалера. Са појединим колегама из странке често завршава по хотелима у Србији где приводе младе активисткиње Народне странке. Ове активности су честе кад обилази одборе Народне странке по Србији. По речима нашег извора најбољи провод им је у Новом Саду. Од свих љубавница на првом месту му је две деценије млађа новинарка Христина Стојиљковић. Њих двоје су се упознали на академији невладине организације ЦИРСД у којој је управо Понош један од директора. Прама појединим изворима његова плата у ЦИРСДУ је 10.000 евра месечно. Овај износ је више него довољан да својој љубавници испуњава све жеље. Једна од њених жеља је да има и политичку емисију, што је Понош убрзо обезбедио.

Зоран Живковић

Зоран Живковић је политичар који је такође имао велики број љубавних афера. У кратком периоду када је био председник Владе после убиства Зорана Ђинђића запослио је више својих љубавница у државним институцијама. Живковић се само за јавност налази у срећном браку у којем има сина и ћерку. Он је такође био и слаб на поједине домаће глумице. Једној од њих купио је стан и обезбедио бројне улоге. Та веза почела је да пуца како је и политичка моћ Живковића почела да опада у Србији.

Оставите Коментар