На друштвеним мрежама овог викенда објављен је језиви видео који приказује мучну сцену која је згрозила бројне грађане БиХ, али и региона. Драган А., који је објавио узнемирујући снимак и фотографије на Фејсбуку, у недељу је написао следеће:

– Ана Л. је јуче око 17 убила ни криву ни дужну кују у нашем воћњаку пред очима свог детета. У видеу можете видети како није била самоодбрана од пса, већ ју је дозвала с храном и завезала шпагу око врата, одвукла до ограде, затим је завезала кују високо за ограду и стегла шпагу да се удави. Пас није ни лајао нити је показивао било какав вид насиља, па се стварно питам како неко има срца убити животињу овако хладнокрвно пред очима свог детета – упитао се човек који је објавио снимак.

Драган А. ситуацију је уочио тек након што се догодила – након што је прегледао снимке надзорне камере.

https://www.facebook.com/dragangidra.arsenic/posts/2659808150701395

Бројни корисници друштвених мрежа шокирани су објављеним снимцима и фотографијама, а, како се дознаје, полиција је одмах изашла на лице места и против жене ће бити поднета кривична пријава.

Такође, бројни Дубичани данас су најавили да ће контактирати Центар за социјални рад, с озбиром на то да је пас убијен пред очима детета.

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here