• На трагу смо кастоди рачуна Мила Ђукановића, чекамо само још једну потврду аутентичности и верујте кад то објавим, то ће бити политички земљотрес – открио је Душко Кнежевић, председник Атлас Групе.

Црна Гора је, додаје он, предмет интересовања свих, у земљи, иностранству и у региону и „чини ми се да никада нисмо били ближи Ђукановићевом крају“.

  • Дефинитивно имамо пола Црне Горе на улицама, ако то није довољно да власт оде и да схвати да они 30 година краду и експлоатишу, праве од Црне Горе једну рупу Балкана која не служи за пример никоме, онда је јасно да су изгубили компас – појашњава он.

Прошла је година од „Коверте“ и афера се не стишава а сад имамо Закон о слободи вероисповијести и невиђени број људи на литијама.

  • Мислим да је црква и питање цркве доста осетљиво у Црној Гори, да је Митрополија једна од стубова бића и опстанка црногорског народа. И сви ти протести који се дешавају мислим да је то спонтано, мислим да је то народ који не жели више на власти режим Мила Ђукановића и мислим да је са тим свих дешавањима Црна Гора близу неких промена. Промена нема без нове техничке Владе, не могу промене бити без политичких завршница. Оно што сам ја рекао Ђукановићу, сада му понављам. Најбоље да спакује кофере и напусти Црну Гору и да не дозволи да крв падне у Црној Гори – рекао је он.

На питање како коментарише изјаву министра Предрага Бошковића да су литије негације Црне Горе и црногорског бића, он додаје:

  • Тај министар Бошковић, тај дворски евнух и бивши бели орао сигурно по налогу Мила Ђукановића излази и то прича, али се ради о једном безвезном лику, тако да његове изјаве не значе ништа – истиче он.

Милова авантура по Мајамију, каже Кнежевић, кошта много.

  • Сам лет преко океана кошта 200 до 250 хиљада, а то су плаћала браћа по матери и они то спонзоришу – сматра он.

Нагласио је да је Срђан Кусовац, шеф владиног Бироа за односе са јавношћу полтрон и издајник.

Оставите Коментар