Радослав Марјановић, заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Упадљиво је ћутање Драгана Ђиласа о корупцији и криминалу у општини Стари град у којој је његова Странка слободе и правде на власти, а његов најближи сарадник Бастаћ Марко председник општине.
Да ли Драгане подржаваш брутално везивање за столицу, пребијање и стављање кесе на главу Лазару Лешњаку које је твој најближи сарадник Бастаћ Марко према сведочењу Лешњака, његовог венчаног кума, организовао и спровео.
Да ли Драгане подржаваш бесправну градњу и рекетирање инвеститора.
Да ли Драгане подржаваш узимање рекета за дечије представе.
Да ли подржаваш шверц девиза у чему је ухваћен твој најближи сарадник Бастаћ Марко.
Да ли ћутиш Драгане о 1,6 милиона евра које су исплаћене „Kодекс трејду“ и „Респект легалу“ јер се на платним списковима тих фирми налазе твоји функционери, одборници и активисти.
Да ли ћутањем Драгане недвосмислено подржаваш криминал и корупцију или је то заправо једина политика коју нудиш грађанима.
Твоје дуго ћутање је најбоља потврда да је то твоја политика и да си захваљујући тој политици, од 74.000 евра са колико си ушао у политику обаваљајући државне функције, себи обезбедио лично богатство од 25 милиона евра, а својим компанијама приходе од 619 милиона евра и 105 милиона евра профита.
Да ли те је бар мало срамота што си се бестидно обогатио док је Србија у време док си био на власти пропадала, а грађани остајали на улици, без посла и будућности.

Оставите Коментар