У част највећег хришћанског празника – Ускрса, Град Београд донео је одлуку да у име председника Републике поклони грађанима десет хиљада српских застава како би на тај начин становници главног града показали подршку лекарима, медицинским сестрама, фармацеутима и свима онима који се у овој ситуацији боре за животе људи, изјавио је данас заменик градоначелника Горан Весић.

“Већина грађана ставила је заставе и данас можете да видите читаве улице на територији града где су грађани изнели заставе и поставили их на улазе и балконе. На тај начин показујемо да дајемо подршку нашим херојима, лекарима, медицинским сестрама, фармацеутима и другом медицинском особљу, као и полицајцима, војницима и другим херојима Београда који су сваки дан на терену и боре се да сачувају што више људских живота”, рекао је Весић.

Град Београд поделио је у име Председника Републике Александар Вучић поделио 10.000 српских застава грађанима како би их…

Gepostet von Горан Весић am Sonntag, 19. April 2020

Он је гостујући на ТВ Пинк захвалио свим грађанима који су то урадили.

„Србија је једина земља коју имамо и борба коју воде председник, Влада и сви грађани заједно поштовањем прописаних мера, представља борбу за очување људских живота и Србије”, рекао је Весић.

ЗАСТАВИ СРБИЈЕ ЈЕ МЕСТО У СВАКОМ ДОМУ У част највећег хришћанског празника – Ускрса, Град Београд донео је одлуку да…

Gepostet von Горан Весић am Sonntag, 19. April 2020

Он је нагласио да је данас из Београда у свет послата лепа порука и изразио наду да ће пракса истицања заставе Србије наставити да постоји и након епидемије.

“Место застави Србије је у сваком дому, јер је то застава свих нас”, истакао је Весић.

--

Leave a Reply