Министар унутрашњих послова Србије и председник Покрета социјалиста (ПС) Александар Вулин оценио је да бивша председница Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић заслужује презир српског народа због свог односа према жртвама српског народа.

  • Мене не обавезују закони који би се могли наметнути у БиХ, али ме обавезује дужност да истина о страдању Срба не остане сакривена. Не би било први пут да се Србима законом одређује шта је истина и Павелић је доносио законе којима се Србима бранило да мисле и пишу – навео је Вулин у одговору на објаву Кандићеве на Твитеру.

Наташа Кандић навела је раније на Твитеру да би Високи представник за Босну и Херцеговину требало да законом забрани негирања геноцида у Сребреници.

  • Ако би Високи представник донео закон о забрани негирања геноцида и других ратних злочина, то би временом умирило Босну и Херцеговину. У том случају, лидери Србије остали би без материјала за величање ратних злочинаца. Шта би Вулин радио – написала је Кандић.
  • Колико год да је за своју мржњу према Србима заслужила и добила одликовања од Хрватске и такозваног Косова, Наташа Кандић је још више и заслужила и добила презир и сажаљење од српског народа – одговрио је Вулин.

Оставите Коментар