Борко Стефановић, један од оснивача Савеза за Србију, који се распада малтене и пре него што је формиран, осим што твитује разне идиотарије, безочно лаже! Он је у једном интервјуу рекао како преговара са Покретом слободних грађана да се прикључе коалицији, што је странка Саше Јанковића одмах демантовала.

– Нетачна је изјава једног од оснивача Савеза за Србију Борка Стефановића дневном листу Блиц да се са Покретом слободних грађана, Сашом Јанковићем или Грађанским блоком 381 разговара “на више нивоа”, о уласку у други опозициони блок. Разговори те врсте не постоје, а спекулације те врсте су неозбиљне, штетне и збуњују опозициону јавност – написао ПСГ на свом Твитеру.

Фото: informer.rs/Twitter
Фото: informer.rs/Twitter

Из ГБ 381 су рекли да постоје суштинске разлике у виђењу унутрашњег уређења, спољнополитичког положаја  и да би њихово уједињење било неприродно, лажно и неплодно, само што Стефановић од мржње према председнику и жеље да се домогне власти не види даље од свог носа!

Подсетимо, Стефановић је у интервјуу говорио о плановима за скори улазак Бориса Тадића у Савез за Србију, а упитан о Јанковићу, ПСГ и ГБ 381 рекао: “Врата су им отворена, разговара се на више нивоа”, пренео је Блиц.